PRINCE2 Training

PRINCE2 trainingsmapPRINCE2® is één van de meest gevraagde en toegepaste best practices is op het gebied van projectmanagement. Op deze pagina worden de PRINCE2 trainingen van de IT Management Group beschreven. De IT Management Group is specialist en gecertificeerd op het gebied van ITIL® en PRINCE2® trainingen.

Bij de IT Management Group kunt u terecht voor de volgende gecertificeerde PRINCE2® trainingen:

PRINCE is een projectmanagementmethode en staat voor PRojects IN Conctrolled Environments. In 1989 is PRINCE ontwikkeld door het Central Computer and Telecommunication Agency (CCTA) van de Britse overheid. In 1996 werd PRINCE2® geïntroduceerd. Tegenwoordig heeft het OGC (Office of Government Commerce) het copyrighFoto met glas uit PRINCE2 Trainingt van het merk en de methode PRINCE2®. De methode PRINCE2® is vrij in gebruik als methode om projecten te managen.

De best practice PRINCE2 is geschikt voor toepassing op alle typen projecten. PRINCE2 is een best practice die gebaseerd is op processen. De processen richten zich op het beheerst en gecontroleerd doorlopen van een project, vanaf de voorbereiding tot en met het afsluiten van het project. Het doel van een PRINCE2 project is het realiseren van producten waarvan de effecten toevallen aan de Business Case, oftwel de zakelijke rechtvaardiging, van het project.

PRINCE2® is bedacht door de ontwikkelaars van de best practice ITIL. Begin juni 2009 is de nieuwste versie van PRINCE2 geïntroduceerd, PRINCE2 2009. Deze versie is volgend op de PRINCE2 versie die dateert uit 2005.

Certificering
De IT Management Group werkt met gecertificeerde trainers en gecertificeerd materiaal. Onze PRINCE2 trainingen zijn geaccrediteerd door APMG. Daarnaast is de IT Management Group geaccrediteerd door het EXIN.

Copyright © 2008 - 2017 IT Management Group