PRINCE2 Advies


De IT Management Group is onafhankelijk adviseur op het gebied van de inrichting en optimalisatie van uw projectorganisatie, projectmanagement office of uw portfoliomanagement. Onze PRINCE2 consultants hebben veel ervaring in zowel de publieke- als de commerciële sector. Bij onze adviestrajecten op het gebied van projectmanagement maken we gebruik van best practices als PRINCE2 en PMBoK.

Met behulp van professionele tooling kunnen we de volwassenheid van uw IT Beheer organisatie meten ten opzichte van de benchmark. We hanteren daarbij vijf ontwikkelingsfasen. Op basis van de meting geven we u graag advies en ondersteunen we u op deze wijze bij het zetten van een volgende stap in de volwassenheid van uw projectorganisatie en portfoliomanagement. Hoewel we werken met een beproefde standaard aanpak is onze benadering altijd persoonlijk en leveren we kwaliteit op maat.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor optimalisatie van uw projecten, projectstructuur, projectorganisatie of portfolio-organisatie? Neemt u dan contact op met de IT Management Group!

Referenties PRINCE2 Advies

J. Franken ING – Teammanager Servicedesk NL
De IT Management Group heeft voor ING inmiddels een aantal in-house trainingen verzorgd voor ITIL en PRINCE2 in zowel Nederlands als Engels en ook hebben een aantal collega’s inmiddels via de open inschrijving trainingen gevolgd op het gebied van ITIL, PRINCE2, ASL en BISL. Beiden groepen waren erg enthousiast over de trainingen door de interactieve manier waarop de trainingen werd gegeven, het hoge kennisniveau van de trainers en bij de open inschrijvingen ook de locatie en catering. Het contact met IT Management Group ervaar ik als erg prettig doordat ze steeds snel een passende offerte voor een goede prijs weten neer te leggen.

Copyright © 2008 - 2017 IT Management Group